De La Delaviuda chocolade en amandel turron is gemaakt met 30% geselecteerde amandelen en een romige melkchocolade gemaakt door onze meesterbakkers met de beste cacao en speciale toets die alleen jarenlange ervaring kan geven. Een heerlijke klassieker met de allerhoogste kwaliteit. Spaanse turron gemaakt met suiker, amandelen (30%), cacaoboter, volle melkpoeder, magere melkpoeder, cacaomassa, zonnebloemolie, marsepein, emulgator: soja en zonnebloemlecithine, aroma's . Het kan sporen van andere noten en gluten bevatten. Cacao 16%. Bestel hier chocolade turron en amandelen van La Delaviuda. KLIP OP DEZE LINK
De La Delaviuda chocolade en amandel turron is gemaakt met 30% geselecteerde amandelen en een romige melkchocolade gemaakt door onze meesterbakkers met de beste cacao en speciale toets die alleen jarenlange ervaring kan geven. Een heerlijke klassieker met de allerhoogste kwaliteit. Spaanse turron gemaakt met suiker, amandelen (30%), cacaoboter, volle melkpoeder, magere melkpoeder, cacaomassa, zonnebloemolie, marsepein, emulgator: soja en zonnebloemlecithine, aroma's . Het kan sporen van andere noten en gluten bevatten. Cacao 16%. Bestel hier chocolade turron en amandelen van La Delaviuda. KLIP OP DEZE LINK


Geen opmerkingen:
Een reactie posten